Kods: 4779049680288

GOOD MOOD TROPISKAIS MITRINOŠAIS ĶERMEŅA KRĒMS SAUSAI UN NORMĀLAI ĀDAI 150ML

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Mīkstas tekstūras ķermeņa krēms dziļi baro un mitrina ādu. Saturā esošais vitamīns B5 nomierina un efektīvi atjauno un savelk ādu. Maigais sastāvs nodrošina pienācīgu sausas un normālas ādas kopšanu. Krēms ātri iesūcas un neatstāj lipīguma sajūtu. Jūsu āda būs mitrināta, maiga un elastīga, ieskauta sulīgu, nogatavojušos tropu augļu aromātā. Lietošana: iemasējiet krēmu ķermeņa ādā, līdz tas pilnībā uzsūcas. Sastāvs / INCI: Aqua, Coco Glucoside, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Glyceryl Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Panthenol, Xanthan Gum, Styrene/Acrylates Copolymer, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.

Datu lapa
Preču zīmeGOOD MOOD
Iepakojums0,15 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SKOON PIEKARAIS CIETIEM ŠAMPŪNIEM 1 GAB 1738
+ +
Komplekta cena
9,95 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri