Kods: 6411501702395

FISKARS HARD FACE PANNA 24 CM

63,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Hard Face trauki ir paredzēti intensīvai lietošanai ikdienā. Biezās alumīnija pamatnes panna ir paredzēta intensīvai lietošanai. Hardtec Superior+™ nepiedegošais pārklājums tagad ir izturīgāks nekā jebkad agrāk. Rokturis gatavošanas laikā nesakarst, un to ir ērti saņemt. Īpaši biezā pamatne efektīvi un vienmērīgi sadala siltumu. Enerģiju taupošā pamatne uzsilst par 50% ātrāk un ietaupa 30% keramisko plīšu enerģijas, taču ir piemērota visa veida plīts virsmām, arī indukcijas. Var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, ražots Somijā. Tilpums: 1,5 l.

Datu lapa
Preču zīmeFISKARS

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri