-25%
FISKARS FUNCTIONAL FORM PANNA FF, 24 CM
Kods: 6424002008903

FISKARS FUNCTIONAL FORM PANNA FF, 24 CM

35,99 € 26,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Pannā FISKARS FUNCTIONAL FORM ir viegli pagatavot ēdienu ikdienā. No alumīnija izgatavotā panna ātri un efektīvi uzsilst uz visa veida plīts virsmām. Iekšējais izturīgais, divslāņu PTFE Hardtec™ pannas pārklājums nesatur vasku. Pannas ārējais pārklājums nesaskrāpē stikla plīts virsmas. Rokturis paliek vēss, to ir droši saņemt. FUNCTIONAL FORM virtuves piederumus var salikt vienu uz otra ērtākai uzglabāšanai, vienlaikus ietaupot vietu. Tie ir arī viegli tīrāmi, pateicoties to izturīgumam, var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā un lietot cepeškrāsnī līdz 150° C.

Datu lapa
Preču zīmeFISKARS

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri