Kods: 4770168919457

KARTUPEĻI MULBERRY BEAUTY A 2,5KG SĒKLAS KARTUPEĻU STĀDĀMAIS MATERIĀLS

Attālumi, cm


30-35 x 65-70 cm

Saulaina vieta


Raža


VIII-IX

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Visaugstākās kvalitātes Lietuvā audzēti sēklas kartupeļi ‘MULBERRY BEAUTY’. Droši iegādājieties sertificētus sēklas kartupeļus. Tie izaudzēti Petra Vasiļauska saimniecībā “Vfarm” no elites sēklas kartupeļiem, pārbaudīti uz slimībām un sertificēti, ievērojot visaugstākās kvalitātes prasības.
Raža – vēlīni. Paredzēti – gardēžiem eksotisku ēdienu gatavošanaii. Bumbuļu forma – ovāla. Actiņas – vidēji dziļas. Mīkstuma krāsa – sarkana. Sausnas daudzums – apmēram 20 %. Vārīšanas īpašības – forma saglabājas vārītā veidā, var nedaudz sakristies. Ziemošana – ilgs miera periods. Šķirne izturīgi pret alternaria izturīga šķirne, vidēji izturīga pret mēri. Jutīgāka pret nematodēm Ro1-4 un PVY vīrusu.
Saimniecības “Vfarm” novērojumi: ieteicama gardēžiem eksotisku ēdienu gatavošanai Ieteicams tvaicēt vai cept cepeškrāsnī, tad miziņa būs kraukšķīga, bet mīkstums saglabās savu unikālo krāsu. Ziemā izcili glabājas līdz pat pavasarim.

Datu lapa
Attālumi, cm30-35 x 65-70 cm
RažaVIII-IX
Saulaina vieta
Preču zīmeVFARM
Iesaiņošanai2.5 kg
Stādīšanas laiksV-VI
Stādīšanas dziļums, cm15 cm

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KARTUPEĻU MĒLOJUMS 15 KG
+ +
Komplekta cena
39,73 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri