Kods: 000000117561

IRBENE PARASTĀ COMPACTUM

Viburnum opulus Compactum

Ziedēšanas laiks


V-VI

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Raža


IX

Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Blīvs, kompakts, plats vainags, krūms aug līdz 1,5 m augsts, tikpat plats. Zied vēlā pavasarī ar baltiem ziediem, bagātīgi. Pašapputes. Izaug bagātīgas, spilgti sarkanas, ēdamas ogas, plakans kauliņš, ražīga. Irbenes ogas tiek novērtētas to ārstniecisko īpašību dēļ. Lapas zaļas, trīsstūrveida, platas, 5-8 cm diametrā, rudenī kļūst dzelteni sarkanas. Augsnei jābūt caurlaidīgai, mitrai, vidēji auglīgai. Stādīt saulainā vietā. Nav nepieciešama speciāla kopšana, viegli kopjama, labāk zied atklātās vietās. Atzarošana nav nepieciešama, bet nepieciešamības gadījumā veidot agrā pavasarī. Var audzēt atsevišķi vai kā brīvi augošu vai atzarojamu dzīvžogu plašās vietās. Pēc stādīšanas mulčēt. Iztur līdz mīnus 34 grādu salu.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksV-VI
RažaIX
Platums0,5-1,8 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaBalta
Izaug līdz0,5-1,5 m
Aukstā zon4
TaipaC3
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

UNIVERSĀLAIS KŪDRAS SUBSTRĀTS  250 L
+ +
Komplekta cena
51,35 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri