-25%
PREMIUM ILGSTOŠAS IEDARBĪBAS ZĀLIENA MĒSLOJUMS 1 KG
Kods: 4008557067763

PREMIUM ILGSTOŠAS IEDARBĪBAS ZĀLIENA MĒSLOJUMS 1 KG

4,99 € 3,74 €/ GAB
3,74 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

ILGSTOŠAS IEDARBĪBAS ZĀLIENA MĒSLOJUMS
Tūlītējas un ilgstošas iedarbības mēslojums, paredzēts aptuveni 40 m² zāliena augu. Piemērots pret noslogojumu izturīgiem zālaugiem un veselīgai, dziļai augu sakņu sistēmai. Mēslojuma sastāvā esošā dzelzs veicina biezu un leknu paklājzālaugu augšanu. 25 % kopējā slāpekļa ir ilgstoši izmantojamā formā. Tādējādi tiek nodrošināts augu vajadzībām atbilstošs mēslojums vairāk nekā 3 mēnešus. Stiprina augu izturību sausuma periodos vasarā un sala apstākļos ziemā. Pareizi lietojot, augi neapdeg un barības vielas netiek zaudētas izskalojoties.
Izmantošana
Vienmērīgi uzbērt 25 g/m² un pēc tam kārtīgi aplaistīt. 1. mēslošana agrā pavasarī — martā/aprīlī — veicina vasarā zaļu un pret noslogojumu izturīgu zālāju. 2. mēslošana īpaši noslogotam zālājam vasarā. 3. mēslošana vasaras beigās — augustā/septembrī — uzlabos zālāja ziemcietību, novērš zālaugu dzeltēšanu un sēņu augšanu tajā. Granulas ir ērti dozēt un viegli izkaisīt ar roku vai minerālmēslu izkliedēšanas mašīnu.
Norādījums: lai neveidotos plankumi uz akmens flīzēm, pēc mēslošanas mēslojums no tām jānoslauka.
EK MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS. NPK (Mg) kompleksais mēslojums ar formaldehīdurīnvielu 20-5-8 (+2) ar dzelzi (Fe).
Neto svars: 1 kg

Datu lapa
Preču zīmeGREENWORLD
Iesaiņošanai1 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

PREMIUM ILGSTOŠAS IEDARBĪBAS ZĀLIENA MĒSLOJUMS 1 KG
+ + +
Komplekta cena
159,57 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri