Kods: 871940000159

POKON IESAKŅOŠANĀS HORMONI 25 G

9,99 € 7,49 €/ GAB
299,70 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Sakņu regulators (hormons) ir paredzēts augu spraudeņu ātrākai un veselīgākai iesakņošanās veicināšanai, augu sakņu sistēmas attīstībai, stādu un pārstādīto augu attīstībai. Piemērots visu iekštelpu, balkonu, siltumnīcu un āra augu pavairošanai. Lietošana: tiek izvēlēts veselīgs augs, no kura tiek veidoti spraudeņi. Spraudeņus sagriež 8-15 cm garumā. Pirms stādīšanas iemērc ūdenī. Pēc visu lapu sagriešanas, atstājot tikai vienu vai divus augšējo lapu pārus, kātiņus nogriež. Sagatavotos spraudeņus iemērc sakņu pulverī tā, lai ar šo pulveri pārklātu vienu vai divus augu bumbuļus (vietu, kur auga lapas). Uzmanīgi nokratiet lieko pulveri un ielieciet spraudeņus iepriekš sagatavotā dobītē. Ir svarīgi, lai spraudeņi saņemtu pietiekami daudz mitruma un tos bieži apsmidzinātu, un tie būtu jāpārklāj ar plēvi. Kad augi ir izveidojuši dzinumus un sāk augt, tos nepieciešams mēslot ar daļēji atšķaidītu mēslojuma šķīdumu. Tādējādi spraudeņi pamazām tiek pieradināti pie normāliem augšanas apstākļiem. Kad izaug jaunās spraudeņu lapas, plēve ir jānoņem, ja nepieciešams - augi jāpārstāda. Dēstus, sīpolus, dzinumus, stādus, pārstādītos augus aplej ar sakņu regulatora šķīdumu 1 g/1-2 l ūdens. Apstrādes šķīduma daudzums 1 augam: stādi 30-50 ml ogulāji un krūmu stādi 250-300 ml augļu koku un dekoratīvo koku stādi - 1,5-3 l pārstādīti augi - 50-200 ml. Ziedu, sakņaugu sīpoli un kartupeļi pirms stādīšanas - iemērc regulatora šķīdumā un stāda pēc 16-20 stundām.

Datu lapa
MērķisAugšanas stimulators
Preču zīmePOKON
Iesaiņošanai25 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri