Kods: 4770287124213

AUGU KOPŠANAS EKSTRAKTS GAMTA SAUGO" 500 ML"

4,79 €/ GAB
9,58 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Mērķis: izmantot (izsmidzināt) sagatavotu dabīgu augu kopšanas līdzekli, bioloģiski noārdāmu, nekaitīgu cilvēkiem un videi. Paredzēts augu kopšanai un videi nodarīto kaitējumu novēršanai.
Augus ieteicams izsmidzināt vidēja lieluma pilieniņos 30 cm attālumā no augšas līdz apakšai, lai pilnībā samitrinātu kātiņus un lapu augšējo un apakšējo pusi. Instrumentu visu gadu izmanto iekštelpu un āra augiem visā veģetācijas periodā, pirms kļūst redzama kaitēkļu ietekme. Izsmidzināt bezvēja dienā temperatūrā, kas nepārsniedz + 20o C no rīta, vakarā vai mākoņainā dienā. Ārstēšanas biežums - 1 reizi ik pēc 5-7 dienām. Augus var izmantot pārtikā pēc 12 stundu skalošanas ar ūdeni. Sastāvs: rūgtenās cietes (vērmeles) ūdens ekstrakts, zaļās ziepes, krustnagliņu ēteriskā eļļa. 500ml. Ražotājs: M. Vyskupaičio UAB Mėta, Pramonės g. 19, Vaidotai LT-14150, Viļņas rajons, Lietuva, e-pasts e-pasts pasūtījumi@eco-meta.com e-pasts -veikals www.ekologiskiproduktai.lt Tālr. +370 5 2 352 476,
Drošības pasākumi: Sargāt no bērniem. Sargāt no mitruma un saules gaismas.
Smidzināšanas laikā izmantojiet darba apģērbu, cimdus un brilles. Ja nokļūst acīs, nekavējoties skalojiet ar lielu daudzumu tekoša ūdens. Ja kairinājums turpinās, izsauciet ārstu. Pēc saskares ar ādu nekavējoties nomazgāt ar ūdeni. Uzglabāt temperatūrā starp +5 - + 25o C.
Ar fiziskām izmaiņām aktīvo vielu īpašības nemainās.

Datu lapa
Preču zīmeGAMTA SAUGO
Iesaiņošanai500 ml

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

AUGU KOPŠANAS EKSTRAKTS GAMTA SAUGO" 500 ML"
+ +
Komplekta cena
21,28 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri