Kods: 000000140280

LIELLAPU HORTENZIJA CANDY

Hydrangea macrophylla Candy ®

Ziedēšanas laiks


VII-IX

Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Dekoratīvs, lapu koks, apaļas formas, ziedošs krūms. Kompakta izmēra, sasniedz 80-120 cm augstumu un līdzīgu platumu. Zied apmēram 2 mēnešus - no jūlija līdz septembrim. Ziedi dekoratīvi, sākumā zaļi, ziedēšanas laikā divkrāsaini - balti zili, ļoti blīvi, koncentrēti lielās, līdz 20 cm diametrā, pusapaļās ziedkopās. Ziedu krāsa reaģē uz augsnes skābumu. Tas zied uz otrā gada, pagājušā gada dzinumiem, tāpēc atzarošana jāveic uzreiz pēc ziedēšanas. Agrā pavasarī veiciet tikai sanitāro atzarošanu, noņemot nosalušos, vājos, slimos zarus. Rudenī, ja atstāj pārziedējušās ziedkopas, tās kļūst brūnas. Stādīt daļēji ēnainā vietā. Augsnei vienmēr jābūt mitrai, auglīgai, irdenai, pH 4,5-7. Pirms ziedēšanas mēslojiet ar speciālu hortenziju mēslojumu. Mitruma saglabāšanai būtu jālieto mulča, bet sausajos periodos jālaista. Ziemā ir nepieciešama aizsardzība pret aukstumu. Ar īpašu piesardzību var audzēt āra podos.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVII-IX
Platums0,8-1,2 m
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Izaug līdz0,8-1,2 m
Aukstā zon6
TaipaC5
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

LEJKANNA 1,5L TUMŠI SARKANA
+
LEJKANNA 1,5L TUMŠI SARKANA 2,62 € / GAB
Komplekta cena
4,27 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri