Kods: 000000140089

HORTENZIJA KĀPELĒJOŠA MIRRANDA

Hydrangea anomala Mirranda

Ziedēšanas laiks


VI-VII

Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Kāpelējošas hortenzijas - vīteņaugi. Jauniem augiem nepieciešami balsti, vēlāk zari daļēji piestiprinās pie balstiem ar gaisa saknēm. Zari viegli vijas, veco zaru brūnā miza saplaisā, padarot vecākos augus ārkārtīgi dekoratīvus. Lapas ir apaļas sirds formas, cietas, spīdīgas, tumši zaļas ar baltu krāsu ziedēšanas laikā. Ziedkopas milzīgas, sasniedzot vairāk nekā 20 cm, baltas, ar maigi patīkamu smaržu. Jaunie augi aug lēni, bet pēc 3-4 gadiem labos apstākļos dzinumi gadā sasniedz pat 1 m. Kāpelējošās hortenzijas var sasniegt augstumu, kas pārsniedz 10 m. Tās var audzēt lielās platībās kā paklāju augu. Labāk aug gaišās vietās, daļējā ēnā, panes ēnu. Saule, mitruma trūkums var ietekmēt augu izskatu. Augsnei jābūt skābai, mitrai, bet ne pārmirkušai. Panes pat viegli kaļķainu augsni. Pilnībā izturīga pret salu. Nepanes sausumu.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-VII
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
SugasKāpelējoši vīteņaugi
Ziedu krāsaBalta
Lapu krāsaRaibs
Aukstā zon5-7
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MAKU VIRTUVES CIMDI 276351
+
Komplekta cena
3,51 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri