-50%
ĪSAUGĻU GURĶI PATIO SNACKER H
Kods: 4770168102620

ĪSAUGĻU GURĶI PATIO SNACKER H

Cucumis sativus L.

Sėjos laikas, gylis


V-VI, 1 cm

Sēšanas laiks laukā


V-VI

Attālumi, cm


70x30 cm

Raža


VI-IX

2,50 € 1,25 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks laukā
Raža
Sēšanas laiks siltumnīcā

Agrīns partenokarpu (pašapputes) gurķu hibrīds. Audzē podos – uz atklātiem balkoniem, polietilēna siltumnīcās. Augļi ļoti garšīgi, kraukšķīgi, zaļi ar kārpiņām, nav rūgti, labas konsistences. Augļus ievāc 10 cm garus. Hibrīds izturīgs pret vīrusu un sēnīšu slimībām. Izturība ļaus, neizmantojot ķīmiskus līdzekļus un ievērojot agrotehniskas prasības, izaudzēsiet kvalitatīvu ražu. Optimāla sēklu dīgšanas temperatūra +27–28 °C. Sēklas pa 1–2 sēj podiņos pastāvīgajā audzēšana vietā stāda spēcīgāko stādu. Gurķu stādi izaug 25–30 dienās. Audzējot stādus februārī, nepieciešams papildu apgaismojums.
Uz 1 m² stāda 1–2 augus.
7 sēklu pietiks 5 m2 platībai vai 5 lieliem podiem.

Datu lapa
Sėjos laikas, gylisV-VI, 1 cm
Sēšanas laiks laukāV-VI
Attālumi, cm70x30 cm
RažaVI-IX
Šķirnes agrīnumsAgra
Preču zīmeLUCIA ELITE
Sēklu skaits iepakojumā10
Sēšanas laiks siltumnīcāIV
Pašapputes augs

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri