Kods: 4770168913226

DRENĀŽA GRUNTS AUGIEM 4-8 MM 1,5 L

2,49 €/ GAB
1,66 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

DRENĀŽA GRUNTS AUGIEM
Deklarētie rādītāji.
Frakciju izmērs (mm) 4-8 mm
Izejvielas: dabiskais māls, izdedzināts 1200 °C temperatūrā.
Lietošanas ieteikumi: poda dibenā ieteicams iebērt 2–3 cm biezu slāni dedzināta māla granulu. Drenāžas materiāls tiek izmantots kā puķu poda, trauka apakšējais slānis, kurš aizvada lieko ūdeni un neļauj auga saknēm mirkt ūdenī. Tas nodrošina pietiekamu vēdināšanu un aizsargā augu no pelējuma. Keramzīta graudiņus uzber arī augsnē puķu poda virspusē. Ieteicams uzbērt 2–3 cm – izskatīsies dekoratīvāk un augs tiks pasargāts no izžūšanas.
Drošības un uzglabāšanas norādījumi: strādājot jāievēro vispārējās higiēnas prasības. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Fizikālu izmaiņu gadījumā īpašības nemainās. Glabājot produktu sausumā un pasargātu no tiešiem saules stariem, lietošanas laiks neierobežots.
Garantētā tilpummasa: 450-550 kg/m³
Iepakojuma tilpums: 1,5 l
Paredzētais pielietojums: keramzīta graudiņi tiek ievietoti puķu podos vai kastēs kā drenējoša piedeva augu stādīšanai paredzētiem augiem. Keramzīts veicina augu augšanu, uzlabo mitruma un gaisa apmaiņu, uztur mitrumu, neļauj augsnes virspusē rasties pelējumam.
Keramzīts – 1200 °C temperatūrā izdedzinātas māla granulas, kuras ir vairākas reizes vieglākas par dabā sastopamām vielām. Karjeros tiek iegūts dažādu veidu māls, tas tiek samaisīts, sasaldēts, izžāvēts, sasmalcināts un likts krāsnī. Augstā temperatūrā māla izejviela uzpūšas un veido cietu ārējo virsmu, bet iekšpusē paliek poraina.
Sastāvs: 100% māla granulas

Datu lapa
Kopējais tilpums1,5 l
MērķisUniversāls
Preču zīmeBIOHUMUS & SOIL
Iesaiņošanai1.5 l
TipsKeramzīts

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri