SAKĀRTOT PĒC FILTRA:

Cena
0 11
Audzēšanas vieta
more... less
Preču zīme
more... less
Augu augstums, cm
more... less
Šķirnes agrīnums
more... less
Augļa lielums
more... less

Garšaugi un retu augu sēklas

Garšvielas un retu augu sēklas domātas ne tikai dažādiem gardēžiem, bet arī iesācējiem, kuri vēlas izaudzēt paši savus zaļumus, lai atklātu jaunas garšas un smaržas. Daudziem no šiem augiem ir ārstnieciska iedarbība un tie palīdz cīnīties pret dažāda veida slimībām. Ļoti iesakām vienmēr turēt pie rokas svaigas dilles, pētersīļus, baziliku, timiānu, oregano vai lociņus. Savus mīļākos garšaugus varat audzēt ne tikai dārzā - arī uz palodzes izaugs skaisti, ziedoši un kupli garšaugi. Šo augu sastāvā ir arī daudzas ēteriskās eļļas, kas papildina garšu un palīdz uzņemt arvien vairāk vitamīnu. Interneta veikalā Veikalsdarzam.lv tiek piedāvātas kvalitatīvas garšaugu sēklas. Vēlamies, lai jūsu ēdieni būtu gardi, kokteiļi - garšīgi, mērces un salāti - aromātiski un jūsu veselība - lieliskā stāvoklī!

Lasīt vairāk
Rādīt lapā
Kārtot pēc
  •  
    SINEPES LAPU RED GIANT
    Kods: 4750128210602

    Sēj laukā agri pavasarī vai vasaras vidū. Siltumnīcā no septembra līdz aprīlim. Attālums starp rindām 30-40 cm. Lietošanas gatavību sasniedz 15-20 dienās pēc uzdīgšanas.

    • Preču zīme: KURZEMES
    • Svars: 1 g
    IZPĀRDOTS
  •  
    IPOMEJA ŪDENS
    Kods: 4770168327108

    Viengadīgs, ātri un viegli audzējams augs. Pārtikai izmanto stublājus un lapas, garšo pēc spinātiem. Neaizstājams Āzijas virtuvē, izmanto kā piedevu. Jaunos augus ar lapām un kātiem vāra, sautē, saldē, konservē. Labi aug mitrā, trūdvielām bagātā, vieglā augsnē. Augus audzē, izmantojot balstus vai ļauj augt bez balstiem - tā augot veido blīvu paklāju. 1 g...

    • Preču zīme: GREEN LIFE
    • Svars: 1 g
    IZPĀRDOTS