Kods: 000000113923

VIDĒJĀ FORSĪTIJA WEEK-END

Forsythia ×intermedia WEEK-END Courtalyn

Ziedēšanas laiks


III-IV

Saulaina vieta


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Dekoratīvs, ziedošs, daudzgadīgs krūms. Zied agri, vēl pirms salapošanās, ar spilgti dzelteniem ziediem, kas pilnībā un blīvi pārklāj katru zariņu. Šī šķirne izceļas ar blīvāku augšanu. Vieni no pirmajiem, agrāk ziedošajiem augiem, rada patīkamu noskaņu, kamēr citi augi vēl mostas pēc ziemas. Pēc ziedēšanas var redzēt zaļās ziedlapiņas, kuras rudenī kļūst dzeltenīgi sarkanas. Augam vispiemērotākā vieta ir daļēja ēna vai atklāta saule. Nav nepieciešama īpaša kopšana. Atzarot pavasara beigās, pēc ziedēšanas. Ziemciete.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksIII-IV
Platums1-3 m
Saulaina vieta
Ziedu krāsaSarkana
Izaug līdz2-3 m
Aukstā zon5
TaipaC7,5
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi
Lotyniškas pavadinimasForsythia ×intermedia WEEK-END Courtalyn

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KŪDRAS SUBSTRĀTS TOMĀTIEM, PAPRIKAI UN BAKLAŽĀNIEM 20 L
+ +
Komplekta cena
45,88 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri