-25%
DILLES LENA
Kods: 4770168119437

DILLES LENA

Anethum graveolens L.

Svars


5 g

Sēšanas laiks laukā


IV-VIII

Attālumi, cm


8x5 cm

Raža


IV-IX

2,05 € 1,54 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks laukā
Raža
Sēšanas laiks siltumnīcā

Zema auguma, aromātiska šķirne ar tumši zaļām lapām. Pārtikā lieto sīkās, aromātiskās lapiņas, kam piemīt pikanta garša. Aug lēnām, ilgi neveido ziedkopas, bagātīgi sakuplo. Piemērotas audzēšanai puķu podos agrai pavasara ražai. Audzējot atklātā gruntī, ieteicams sēt ik pēc 10 dienām līdz jūnija vidum un no 10. augusta līdz 5. septembrim. Visleknāk aug tur, kur priekšaugs mēslots ar mēsliem. Dillēm patīk mitra un irdena augsne. Dīgst lēnām – apmēram 13–20 dienas. Ziemā dilles var izaudzēt arī mājās kastītēs uz palodzēm, tikai nepieciešams parūpēties par papildu apgaismojumu. Tiem, kam patīk diļļu aromāts, tās labāk ieteicams sasaldēt. Tad dilles var pievienot gan vārītiem, gan svaigiem ēdieniem.
Ar 5 gramiem sēklu pietiks 2 m2 lielai platībai – prognozējamā raža labvēlīgos augšanas apstākļos ir 2–4 kg.  

Datu lapa
Svars5 g
Sēšanas laiks laukāIV-VIII
Attālumi, cm8x5 cm
RažaIV-IX
Gyvos ir dirbtinės eglutės2020. gads
Šķirnes agrīnumsAgra
Preču zīmeLUCIA ELITE
Sēšanas laiks siltumnīcāII-VIII

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri