Kods: 4008557067701

PREMIUM SKUJU KOKAUGU MĒSLOJUMS 1 KG

4,99 €/ GAB
4,99 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

SKUJU KOKAUGU MĒSLOJUMS
Nodrošina ilgstošu apgādi ar barības vielām un aizsargā pret skuju brūnēšanu.
Augstvērtīgs granulu mēslojums visu veidu skuju kokaugiem un ziemzaļajiem augiem, bukšiem un cita veida dzīvžogiem. Spēcīgai un veselīgai augšanai — ar papildu magniju. Nodrošina ilgstošu apgādi ar barības vielām un aizsargā pret skuju brūnēšanu un lapu dzeltēšanu. Stiprina augu izturību sausuma periodos vasarā un sala apstākļos ziemā. Pareizi lietojot, augi neapdeg un barības vielas netiek zaudētas izskalojoties.
Mēslošanas ieteikums
Uzbērt un iestrādāt augsnē aptuveni 30 g (1 pilnu sauju) mēslojuma uz vienu kokaugu (aptuveni 60 g/m²). Lieliem kokaugiem var ņemt divtik lielu mēslojuma daudzumu. Pēc tam kārtīgi aplaistīt. 1. mēslošana agrā pavasarī (martā/aprīlī) 2. mēslošana rudenī (septembrī/oktobrī).
EK MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS. NPK (Mg) kompleksais mēslojums 10-8-16 (+2).
Neto svars: 1 kg

Datu lapa
Preču zīmeGREENWORLD
Iesaiņošanai1 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

PREMIUM SKUJU KOKAUGU MĒSLOJUMS 1 KG
+ + +
Komplekta cena
22,62 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri