Kods: 4751012968746

OZOLĪŠU SAULKRĒSLIŅŠ NIMBUS WHITE

Thalictrum aquilegiifolium Nimbus White

Ziedēšanas laiks


IV-V

Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Daudzgadīgs vārpaugs-zālaugs. Lapotnes vainags ir plats, blīvs, kompakts, sasniedz 15-30 cm augstumu un līdzīgu platumu. Lapas sverās no vidus uz sāniem, spilgti zaļas. Zied nedaudz. Dod priekšroku mitrai augsnei un labi aug ūdens krātuvju malās. Stādiet daļēji saulainā vietā. Augs ir mūžzaļš - izdzīvo pa ziemu ar lapām, kuras jāsakārto tikai agrā pavasarī, ar pirkstiem izķemmējot, dekoratīvismu pazaudējošās, izmirkušās lapas. Ja nepieciešams, to var nogriezt līdz trešdaļai no lapu garuma. Stāda rindās, grupās. Ievērojiet 30 cm attālumu starp augiem.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksIV-V
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaBrūna
Izaug līdz0,15-0,3 m
Aukstā zon5
TaipaP13
Augu iedalījumsZālaugi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

FISKARS PIĶĒJAMĀ LĀPSTIŅA SOLID 1000694
+ +
Komplekta cena
32,23 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri