Kods: 000000140076

TUMŠLAPU ZELTENE FIRECRACKER

Lysimachia ciliata Firecracker

Ziedēšanas laiks


VI-VII

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


5,69 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Augs ieguvis apdāvinājumu par nopelniem dārzam. Daudzgadīgs, enerģisks, sakneņu augs. Tam ir piesātināta, purpursarkana krāsa, vasarā pamazām iegūst zaļu krāsu, rudenī – sarkanu. Ziedi spilgti dzelteni, mazi, zvaigžņveidīgi, koncentrējušies pa pāriem. Ziedēšanas laikā ir skaists kontrasts starp ziedu un lapu krāsām. Stādīts saulainā vietā zied kuplāk, bet daļēji ēnā lapu krāsa ir izteiktāka. Var plūkt, uzglabājas ilgi. Dekoratīvi izskatās, ja tiek stādīts pie ūdenstilpnēm, strautiem. Nav problēmu ar slimībām, sargāt tikai no gliemežiem un kailgliemežiem. Rudenī pēc ziedēšanas virszemes daļu jānogriež. izturīgs pret salu, mazprasīgs.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-VII
Platums0,3-0,5 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Kokaugi
SugasZiedi
Ziedu krāsaSarkana
Izaug līdz0,4-0,7 m
Aukstā zon5
TaipaC2
Augu iedalījumsDaudzgadīgās puķes

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri