Kods: 000000140601

DIENLILIJA KWANSO

Hemerocallis fulva Kwanso

Augstums


80-100 cm

Ziedēšanas laiks


VII-VIII

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Ziedošs zālaugs ar garām, zaļām lapām bez kātiņa. Zied no jūlija līdz augustam, ar lieliem, dubultiem 10-14 cm diametrā, platiem piltuvveida, spilgti oranžiem, ziediem. Stublāji spēcīgi, paceļas virs lapotnes. Vienā cerā var būt līdz 50 ziedkopām, un, lai arī zieds nozied vienā dienā, ziedkopu pārpilnības dēļ lapotne zied nepārtraukti līdz 2 mēnešiem. Saknes ir gaļīgas, labi vairojas. Vislabāk aug saulainā vai daļēji ēnainā vietā. Augsnei jābūt irdenai, auglīgai. Nav prasīga, izturīga pret slimībām. Piemērots audzēšanai pa vienam vai kompozīcijās ar citiem daudzgadīgiem augiem. Izturīga pret salu. Pēc noziedēšanas nogriež virszemes daļu, augs zaļo atkārtoti.

Datu lapa
Puķpoda izmērs5 l
Augstums80-100 cm
Ziedēšanas laiksVII-VIII
Platums0,3-0,5 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
SugasZiedi
Izaug līdz0,6-0,8 m
Aukstā zon4
Augu iedalījumsDaudzgadīgās puķes

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

LĀPSTA AR KOKA ROKTURI
+
LĀPSTA AR KOKA ROKTURI 3,22 € / GAB
Komplekta cena
5,46 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri