-25%
LIELZIEDU PORTULAKAS
Kods: 4770168251007

LIELZIEDU PORTULAKAS

Portulaca Grandiflora Hook

Svars


0.5 g

Ziedēšanas laiks


VI-X

Sēklu skaits 1 gramā


~ 9000

1,35 € 1,01 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Lielziedu portulakas
Viengadīgi, maza auguma, ložņājoši augi ar lieliem, košiem ziediem. Vienas no visvieglāk audzējamām puķēm, kas zied visu vasaru. Audzē puķu dobēs, uz balkoniem un terasēm. Bagātīgāk zied ne pārāk auglīgā augsnē. Patīk saulaina, silta vieta, diezgan sausa mālsmilts augsne. Sēj tieši puķu dobē vai stāda dēstus – tad augi labāk zied. Ja augam ļauj noziedēt un nogatavināt sēklas, iesējas pašas.

Datu lapa
Svars0.5 g
Ziedēšanas laiksVI-X
Audzēšanas vietaBalkonam
Augu augstums, cm10 cm
Preču zīmeŽALIA STOTELĖ
Sēklu skaits 1 gramā~ 9000
Piemērots audzēšanaiBalkonos, Puķu dobēs
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri