Kods: 8714665006841

GUNDEGAS ORANGE

Augstums, cm


65 cm

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Gundegas - daudzgadīgi augi ar oriģināliem ziediem, kas ir īpaši piemēroti pušķiem. To izskats, spilgtās krāsas un pilnīgie ziedi no pirmā acu uzmetiena nedaudz atgādina rozes. Tās vislabāk aug vietā, kur ir daudz saules, bet ne pārāk atklātā, vēja aizsargātā vietā. Īpaši piemērotas audzēšanai pie ūdenstilpnēm.
Lai gundegu ziedi būtu lieli, bagātīgi ziedoši, augsnei jābūt mitrai un barojošai.
Nestādiet gundegas tuvu puķu dārziem, jo to ziedi ir indīgi, tāpēc sargiet tās no bērniem un mājdzīvniekiem. Apmeklējiet interneta veikalu Žaliastotelė.lt un iegādājieties tūlīt!

Datu lapa
Augstums, cm65 cm
KrāsaDzeltena
Sēklu skaits iepakojumā10

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri