-32%
SCHULTZ AUGU STIMULATORS LIETOŠANAI PĀRSTĀDĪŠANAS LAIKĀ 900 G
Kods: 4779030510396

SCHULTZ AUGU STIMULATORS LIETOŠANAI PĀRSTĀDĪŠANAS LAIKĀ 900 G

22,99 € 15,69 €/ GAB
17,43 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

SCHULTZ AUGU STIMULATORS LIETOŠANAI PĀRSTĀDĪŠANAS LAIKĀ
EK MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS

Mēslošanas līdzeklis veicina bagātīgu sakņu augšanu, samazina pārstādīšanas šoku, palīdz ieaugt augiem un veicina to veselīgu augšanu pēc pārstādīšanas. Lietojiet visu istabas un uz lauka audzējamu augu pārstādīšanas laikā. Ideāli piemērots, stādot viengadīgas puķes, rozes, dārzeņu (gurķu, tomātu, zemeņu) stādus, dzīvžogu stādus (tūjas, kadiķus, bukšus, gobas), augļu krūmus, augļukokus, dekoratīvos augus. Zālienam pēc iesēšanas nodrošina veiksmīgu apsakņošanos. Regulāri lietojot pieaugušiem augiem, tiek veicināta lielākas sakņu masas veidošanās.

LIETOŠANA. Iepakojumā atradīsiet karotīti dozēšanai, kas atbilst 1 ēdamkarotei.
Istabas, terases, balkona un pārstādītiem augiem:
1/3 karotīti mēslošanas līdzekļa uz 10 litriem ūdens.

Lauka augiem:
1 karotīti mēslošanas līdzekļa uz 10 litriem ūdens.


Pulveris jāizšķīdina ūdenī. Ar pagatavoto šķīdumu laista augus. Var lietot visu gadu. Mēslojiet ik pēc 7–14 dienām. Augu aktīvas augšanas periodā var izmantot katrā laistīšanas reizē. Mainījusies mēslošanas līdzekļa konsistence, krāsa vai forma nesamazina tā efektivitāti!
SASTĀVDAĻAS: Kopējais slāpeklis (N) kas šķīst ūdenī – 9.68% No kura: Amonija slāpeklis (NH4-N) – 7.2% Amīdu slāpeklis (NH2-N) – 2.5% Fosfora pentoksīds (P2O5), kas šķīst ūdenī - 52% Kālija oksīds (K2O), kas šķīst ūdenī – 9.9% Kālijs (K) – 8.2%, Magnija oksīds (MgO) – 1.0% Sēra trioksīds (SO3), kas šķīst ūdenī – 2.13% Sērs (S), kas šķīst ūdenī – 0.85% Nātrijs (Na), kas šķīst ūdenī – 0.219% Bors (B), kas šķīst ūdenī - 0.025% Varš (Cu-EDTA), kas šķīst ūdenī - 0.01% Dzelzs (Fe-EDTA), kas šķīst ūdenī - 0.175% Mangāns (Mn-EDTA), kas šķīst ūdenī - 0.06% Molibdēns (Mo), kas šķīst ūdenī - 0.0051% Cinks (Zn-EDTA), kas šķīst ūdenī - 0.002%.

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitāteVisų sezonų tręšimas
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
Preču zīmeSCHULTZ GARDEN
Iesaiņošanai900 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri