-25%
UNIVERSĀLS LĪDZEKLIS PRET INSEKTIEM, 0,5 L
Kods: 3830050606542

UNIVERSĀLS LĪDZEKLIS PRET INSEKTIEM, 0,5 L

7,89 € 5,92 €/ GAB
11,84 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Līdzeklis ar ilgstošu kontaktiedarbību ir paredzēts visu veidu insektu, t. i., mušu, odu un skudru apkarošanai, tāpat šis līdzeklis ir efektīvs cīņā ar kodēm, knišļiem, ērcēm un citiem rāpojošiem insektiem (sudrabaino zvīņeni, prusakiem, utīm). Līdzekli paredzēts izmantot dzīvojamā zonā, pagrabos, pieliekamajos, terasēs, vasarnīcās un citās insektu iecienītās telpās un ārpus tām. Līdzeklis ir noturīgs pret saules gaismas iedarbību. Līdzeklim ir patīkama smarža, un tas neatstāj traipus uz apstrādātās virsmas. Lietošana: uzklājiet līdzekli uz stikla vai koka virsmas: 500 ml uz 50 m² vai 10 ml uz 1 m² (uzsmidziniet 10 reizes). Betona virsmu apstrādei iesakām līdzekli izmantot šādā veidā: 500 ml uz 30 m² vai 15 ml uz 1 m² (uzsmidziniet 12 reizes). Lai nodrošinātu ilgstošu iedarbību, atkārtojiet šo procedūru ik pēc divām-trim nedēļām vai pēc katras tīrīšanas. Insekticīds (18. tipa biocīds). Apstiprinājuma Nr.: LV21092015/6317.

Datu lapa
MērķisLīdzekļi kaitēkļu apkarošanai
Preču zīmeEFFECT
Iesaiņošanai500 ml

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri