Tikai internetā
GARDENA AKUMULATORA TELESKOPISKĀS DZĪVŽOGU ŠĶĒRES THS 42/18V P4A
Kods: 4078500054287

GARDENA AKUMULATORA TELESKOPISKĀS DZĪVŽOGU ŠĶĒRES THS 42/18V P4A

185,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Jūsu privātumu aizsargā augsti dzīvžogi. Taču, kad būs nepieciešams tos apgriezt, privātums nebūs tik svarīga prioritāte. Tas nav jādara, jo tagad palīgā nāk GARDENA akumulatora teleskopiskās dzīvžogu šķēres „THS 42/18 P4A“. Tās nodrošina ērtu piekļuvi dzīvžogiem, kuru augstums ir līdz 3 metriem. Griešana, stāvot uz svārstīgām kāpnēm, ir pagātne, jo tagad jūs ar abām kājām varat droši stāvēt uz stingras pamatnes un vairs nav jāuztraucas par strāvas vadu.

Pateicoties LED indikatoram uz ierīces roktura, jūs vienmēr zināt pašreizējo akumulatora uzlādes līmeni. Izmantojot komplektācijā iekļauto akumulatoru, darbības laiks ir līdz 100 minūtēm vai līdz 250 m2 dzīvžoga.
Teleskopiskās dzīvžogu šķēres kopā ar akumulatoru sver 3,4 kg, tām ir ergonomisks rokturis un ļoti labs smaguma centrs. Tas nozīmē, ka ierīce ērti un droši iederas jūsu rokās, pat ja teleskopiskais rokturis ir pagarināts līdz maksimālajam (3 metriem). Nepieciešams apgriezt dzīvžogu? Tā nav problēma: dzīvžogu šķērēm var noliekt griešanas galviņu, šī funkcija ir ļoti ērta, ja ir jāapcērp krūms, kas atrodas tuvu zemei. Lai apgrieztu dzīvžogu, jums vairs nevajadzēs pieliekties vai nomesties uz ceļiem.
Līdz 16 mm biezuma zari un zariņi tiks nogriezti bez piepūles. Lieliskā asmeņu ģeometrija nodrošina precīzu un tīru katra griezuma veikšanu. Pateicoties 42 cm garajam asmenim, jūs ātri izveidosiet vēlamo dzīvžoga formu visā tā garumā.

Ja vēlaties pārvietot vai uzglabāt teleskopiskās dzīvžogu šķēres, jūs varat viegli sadalīt tās divās daļās bez jebkādiem instrumentiem.

GARDENA akumulatora teleskopisko dzīvžogu šķēru „THS 42/ 18V P4A“ komplektā ir lādētājs un 18 V POWER FOR ALL akumulators. Šis komplekts ir ”POWER FOR ALL” alianses produkts, kas ir viena no lielākajām un vadošajām akumulatoru aliansēm. Komplektu var izmantot visiem 18V ”POWER FOR ALL” izstrādājumiem. Tas nozīmē, ka, iegādājoties šo komplektu kopā ar akumulatoru un lādētāju, varat to izmantot visiem saviem produktiem. Jūs ietaupāt naudu un vienmēr varat pielāgoties. Akumulatoru tehniskie parametri
Baterijas jauda
18 V
Akumulatora ietilpība
2.5 Ah
Produkta izmēri
Baterijas jauda
18 V
Standarta aprīkojums
Akumulatoru skaits komplektā
1
Griešanas asmens garums:
42 cm
Atstarpes starp zobiem
16 mm
Datu lapa
KrāsaZila
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA AKUMULATORA TELESKOPISKĀS DZĪVŽOGU ŠĶĒRES THS 42/18V P4A
+ + +
Komplekta cena
267,47 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri