Kods: 7393080665256

MCCULLOCH BENZĪNA TRIMMERIS TRIMMAC

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Zāles pļāvējs ir viegli un vienkārši lietojams. Izliektā vārpsta un cilpas rokturis atvieglo darbu ar pļāvēju. Uzglabājot vai transportējot pļāvēju, divu daļu vārpsta aizņem mazāk vietas. Degvielas sūknis atvieglo produkta dzinēja iedarbināšanu. MOTORS Cilindra tilpums 25 cm³ Degvielas tvertnes tilpums 0,34 l IZMĒRI Izstrādājuma augstums 35,5 cm Izstrādājuma garums132 cm Izstrādājuma platums 31 cm Svars (bez griešanas aprīkojuma)3,9 kg Caurules garums 1324 mm Caurules diametrs 19 mm PĻAUŠANAS IEKĀRTĪBA OEM trimmera galviņa P25 "tapʼn go" Griešanas platums 40 cm OEM zāles pļāvēja asmens Nav iekļauts.

Datu lapa
KrāsaDzeltena
Preču zīmeMcculoch
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MAKU VIRTUVES CIMDI 276351
+ +
Komplekta cena
19,48 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri