Kods: 6942138984347

PIEPŪŠAMAIS BASEINS-ROTAĻU LAUKUMS 606172

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Dubultajos baseinos ir vairākas rotaļu zonas, un tos savieno noņemams slidkalniņš. Baseina grīdai ir piepūšams piezemēšanās spilvens, kas nodrošina papildu komfortu, kad bērni noslīd lejā. Rotaļu centra arkā ir smidzinātājs, kas saslapina gan bērnus, gan slidkalniņu, un jautra riņķa mešanas spēle, ar ko bērni var spēlēties. Bērni var arī ripināt komplektā iekļautās spēļu bumbiņas pa katru no diviem celiņiem, kas izvietoti gar rotaļu centra ārpusi, tādējādi izklaidējoties un vienlaikus attīstot roku un acu koordināciju un veiklību. Divi baseini: ūdens tilpums mazajā baseinā ir 114 litri, ūdens tilpums lielajā baseinā ir 235 litri. Noņemams slidkalniņš ar virvēm un iebūvētiem vairogiem - arka ar iebūvētu smidzinātāju un riņķu mešanas spēli - divas spēļu bumbiņu trases ar komplektā iekļautām spēļu bumbām - baseina pamatnē ir piepūšamie spilveni, lai vieglāk slīdētu. Izmērs: 2,95 x 1,90 x 1,37 m. Bērniem, kas vecāki par 2 gadiem. Tā ir lieliska izvēle brīnišķīgai brīvā laika pavadīšanai!

Datu lapa
Preču zīmeTAMMER BRANDS

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ATSVAIDZINOŠS UN STIMULĒJOŠS MASĀŽAS MEDUS 250G
+
ATSVAIDZINOŠS UN STIMULĒJOŠS MASĀŽAS MEDUS 250G 4,27 € / GAB
Komplekta cena
11,86 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri