-25%
SCHULTZ MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS ZIEDOŠIEM AUGIEM 350 G
Kods: 4779030510242

SCHULTZ MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS ZIEDOŠIEM AUGIEM 350 G

12,99 € 9,74 €/ GAB
27,84 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

SCHULTZ MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS ZIEDOŠIEM AUGIEM
EK MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS
Paredzēts augu uzziedināšanai, visiem ziedošiem un augļus briedinošiem augiem. Veicina ātrāku un bagātīgāku ziedēšanu, pilnvērtīgu augšanu, padara košākas krāsas, stiprina augu saknes, palīdz ieaugties pārstādītiem augiem. Šis unikālā sastāva mēslošanas līdzeklis neveicina strauju augšanu, bet ietekmē lielāku un košāku ziedu veidošanos, palielina ziedu daudzumu. Ļoti piemērots, lai visas vasaras garumā mēslotu surfīnijas, petūnijas, pelargonijas, begonijas, fuksijas, verbēnas, balzamīnes, samtenes un citas bagātīgi ziedošas puķes.

LIETOŠANA: Iepakojumā atradīsiet karotīti dozēšanai, kas atbilst 1/4 tējkarotes.
Istabas, terases, balkona un pārstādītiem augiem:
1 tējkarotes mēslošanas līdzekļa uz 3 litriem ūdens.

Lauka augiem:
1 tējkarotes mēslošanas līdzekļa uz 1 litru ūdens.

Pulveris jāizšķīdina ūdenī. Ar pagatavoto šķīdumu laista augus. Var lietot visu gadu. Mēslojiet ik pēc 7–14 dienām. Augu aktīvas augšanas periodā var izmantot katrā laistīšanas reizē. Mainījusies mēslošanas līdzekļa konsistence, krāsa vai forma nesamazina tā efektivitāti!

SASTĀVDAĻAS: Kopējais slāpeklis (N) kas šķīst ūdenī - 7.6%, no kura: Nitrātu slāpeklis (NO3-N) - 7.6% Fosfora pentoksīds (P2O5), kas šķīst ūdenī - 11.9% Kālija oksīds (K2O), kas šķīst ūdenī - 35.2% Magnija oksīds (MgO) - 4.7% Sēra trioksīds (SO3), kas šķīst ūdenī - 10.805% Sērs (S), kas šķīst ūdenī - 4.32% Nātrijs (Na), kas šķīst ūdenī – 0.157% Bors (B), kas šķīst ūdenī - 0.021% Varš (Cu-EDTA), kas šķīst ūdenī - 0.016% Dzelzs (Fe-EDTA), kas šķīst ūdenī - 0.159% Mangāns (Mn-EDTA), kas šķīst ūdenī -0.086% Molibdēns (Mo), kas šķīst ūdenī - 0.0012% Cinks (Zn-EDTA), kas šķīst ūdenī - 0.07%.

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitāteVisų sezonų tręšimas
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
Preču zīmeSCHULTZ GARDEN
Iesaiņošanai350 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SCHULTZ MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS ZIEDOŠIEM AUGIEM 350 G
+ + +
Komplekta cena
25,48 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri