Tikai internetā
KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 4 COMPACT HOME
Kods: 4054278498010

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 4 COMPACT HOME

255,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Neatkarīgi no tā, vai tas atrodas automašīnas bagāžniekā vai plauktā, augstspiediena iekārta K 4 Compact iederas visur, pateicoties tās kompaktajam izmēram. Ierīce ir ārkārtīgi praktiska: to var novietot gan horizontālā, gan vertikālā stāvoklī, to ir viegli transportēt un ātri salikt, un tā nodrošina pilnu augstspiediena iekārtas jaudu. Turklāt, pateicoties regulējamam teleskopiskajam rokturim, ir iespējams izvēlēties ērtu augstumu transportēšanai. Komplektā ar „Quick Connect“ pistoli, 6 m garu šļūteni, „Vario Power“ regulējamu spiediena sprauslu, rotējošo sprauslu un ūdens filtru. Šļūteni un vadu var glabāt ierīces priekšpusē. K 4 Compact ar motoru ar ūdens dzesēšanu un 30 m²/h veiktspēju ir ideāli piemērota vidēji netīru virsmu mazgāšanai (nelielas automašīnas, dārza instrumenti, velosipēdi). „Home kit“ komplektā ietilpst virsmu tīrīšanas līdzeklis T 5 efektīvai lielāku māju virsmu tīrīšanai bez šļakatām, kā arī akmens un fasādes tīrīšanas līdzeklis (1,0 ml). Teleskopisks rokturis Teleskopisko alumīnija rokturi transportēšanas laikā var pagarināt un atkal salikt, kamēr iekārta atrodas glabāšanā. Ar ūdens dzesēšanu aprīkots motors un izcila veiktspēja Motors ar ūdens dzesēšanu pārsteidz ar ārkārtīgi ilgu kalpošanas laiku un lielo jaudu. Tehniskie dati Spiediens (bar) 20 – 130 Ūdens plūsma (l/h) 420 Produktivitāte (m²/h) 30 Pieplūdes ūdens temperatūra (°C) 40 Jauda (kW) 1,8 Svars (bez piederumiem) (kg) 11 Svars (ar iepakojumu ) (kg) 16,6 Izmēri (G x P x A) (mm) 348 x 308 x 520. Ierīce Komplekts mājām, T 5 virsmu tīrītājs, akmens un fasādes tīrītājs trīs vienā, 1 l Augstspiediena smidzināšanas pistole, G 180 Q smidzināšanas pistole Vario Power regulējama smidzināšanas sprausla Rotācijas sprausla Augstspiediena šļūtene, 6 m Ātrais savienojums ierīces sānu daļā Teleskopisks rokturis Ūdens dzesēšanas sistēma dzinējā Ar integrētu ūdens filtru Dārza šļūtenes savienojums 3/4".

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 4 COMPACT HOME
+ + +
Komplekta cena
342,73 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri