Kods: 0000001344882

SALDAIS ĶIRSIS JURGITA

Prunus cerasus

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Raža


VII

12,20 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža
Lietuviešu šķirne. Nogatavojas vidēji agri - jūlija pirmajā dekādē. Augļi lieli - 6 - 6,5 g tumši sarkani. Novākšana ilgst 7-10 dienas. Mīkstums ir daļēji skrimšļains, salds, kauliņš viegli atdalās. Augļkoki aug, ziemcietīgi, izturīgi pret slimībām. Šķirne krusteniski apputeksnē (labākie apputeksnētāji Dņiprovka, Denisena dzeltenā, Paula) ir auglīga, ražu novāc katru gadu. Vieta un augsne nav prasīga. Stāda siltākā dārza daļā, aizvējā. Augsne - smilšmāls, viegls vai vidēja smaguma smilšmāls. Stādīšanas dziļums - vienā līmenī ar zemi vai līdz dažiem cm zem zemes. Stādīšanas laiks - agrā pavasarī, kad kūtsmēsli iznāk un nedaudz izžūst - pirms pumpuru plīšanas, vēlams marts-aprīlis. Rudenī - visu oktobra mēnesi, līdz novembra vidum. 
Datu lapa
RažaVII
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Augļaugu sugasSaldie ķirši
Izaug līdz3-4 m
Aukstā zon5
Augu iedalījumsAugļu koki

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri