Kods: 0000001345124

KOLONĀBELE VASIUGAN

Malus domestica

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Raža


VIII

12,50 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža
Krievu, vēlā vasaras šķirne. Augļi ir spilgti sarkani, lieli, sulīgi, saldskābi. Nogatavojas augusta beigās, novāktie augļi glabājami mēnesi. Koks ir vidēja augstuma, ļoti izturīgs pret salu, slimībām, bagātīgi veido augļus, pašapputes. Augsne - smilšmāls, viegls vai vidēja smaguma smilšmāls. Negrimst. Stādīšanas dziļums - sēklu potēšanas vietai jāpaliek virs zemes vismaz 5-8 cm. Stādīšanas laiks - agrā pavasarī, kad kūtsmēsli iznāk un nedaudz izžūst - pirms pumpuru plīšanas, vēlams marts-aprīlis. Rudenī - visu oktobra mēnesi, līdz novembra vidum.
Datu lapa
RažaVIII
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Augļaugu sugasĀbeles
Izaug līdz2-2,5 m
Aukstā zon4
Augu iedalījumsAugļu koki

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri