Kods: 000000130977

AKTINĪDIJA SM. WEIKI VYR.

Actinidia arguta Weiki M

Ziedēšanas laiks


V-VI

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Vasarzaļš vīteņaugs ar vijīgiem dzinumiem. Izaug līdz 8-10 m augstumā/garumā. Gada pieaugums 2-3 m. Vīrišķais augs - nenes augļus, bet ir stādāms blakus sievišķajiem augiem. Piemērots visu smaillapu aktinīdiju apputeksnēšanai. Uz apmēram 6-8 sievišķajiem augiem stāda vienu vīrišķo augu. Katru gadu jāsaīsina dzinumi, nogriežot zarus, kas vecāki par 4 gadiem. Atrašanās vieta - daļēji ēnaina, saulaina. Lai nepazustu sula, augus apgriež agrā pavasarī vai vēlā rudenī. Nepieciešama auglīga, mitra, labi drenēta augsne. Šķirne iztur līdz mīnus 30 grādu salu.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksV-VI
Platums1-2 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Augļaugu sugasAktinīdijas
SugasKāpelējoši vīteņaugi
Augļa sugaAktinīdijas
Ziedu krāsaBalta
Izaug līdz8-10 m
Aukstā zon5
TaipaC2
Augu iedalījumsOgu krūmi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

DZELZS SULFĀTS 100 G
+ +
Komplekta cena
10,66 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri