Kods: 000000130625

AKTINĪDIJA SM. SCARLET SEPTEMBER KIWI MOT.

Actinidia arguta Scarlet September Kiwi

Ziedēšanas laiks


V-VI

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Raža


VIII-IX

Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Vasarzaļš vīteņaugs ar vijīgiem dzinumiem. Izaug līdz 8-10 m augstumā/garumā. Gada pieaugums 2-3 m. Sievišķais augs, tāpēc, lai iegūtu ražu, blakus nepieciešams stādīt vīrišķo augu, piem. WEIKI. Ar vienu vīrišķo augu pietiek, lai apputeksnētu līdz 6-8 sievišķajiem augiem. Zied maijā. Ogas ir zaļas, atgādina mazus kivi, ēdamas ar mizu. Šķirne atšķiras ar sarkaniem augļiem, arī miziņa un augļu mīkstums ir sarkani. Augļi ir ovāli, 3,5 cm gari un 2,5 cm plati. Ražas novākšana: septembrī - oktobrī. Augs sāk nest augļus 2-3 gadus pēc iestādīšanas. Lapas ir ovālas, konusveida, tumši zaļas. Stādīt siltā, saulainā, no vēja aizsargātā vietā. Augsnei jābūt auglīgai, mitrai, ūdens caurlaidīgai. Stāda tādā pašā dziļumā, kā audzē podā, 2-4 m attālumā vienu no otra vai citiem augiem. Aktinīdijas ir jutīgas pret pavasara salnām. Nepieciešami balsti, stieples, lapenes vai žogi, ap ko vīties. Apgrieziet ziemas beigās, nogriežot zarus, kas ir vecāki par 4 gadiem.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksV-VI
RažaVIII-IX
Platums1-2 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Augļaugu sugasAktinīdijas
SugasKāpelējoši vīteņaugi
Augļa sugaAktinīdijas
Ziedu krāsaBalta
Izaug līdz8-10 m
Aukstā zon5
TaipaC2
Augu iedalījumsOgu krūmi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ŽALIASIS ŠĶIDRĀS KĀLIJA ZIEPES 1 KG"
+ +
Komplekta cena
7,76 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri