Kods: 0000001345216

ĀBOLE ĢIMENE

Malus domestica

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Raža


VII

31,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža
Divgadīga pundurābele. Ir labi sazaroti vainagi. Agrā pavasarī vainaga zaros tiek uzpotētas 4-5 dažādu šķirņu ābeles. Tādā veidā, atkarībā no tā, cik potzari ir iesakņojušies, jūs iegūstat pundurābeli ar 2 līdz 5 dažādām ābolu šķirnēm vainagā, kā arī šķirni, kura tika potēta. Augļu koks tiek potēts atbilstoši ābolu nogatavošanās laikam: vasaras - rudens šķirnes, rudens un rudens - ziemas šķirnes, tādā veidā pircējs var izvēlēties sev tīkamāko variantu. Šādiem augiem ir vairākas priekšrocības: pirmkārt, tie ir dekoratīvi, pievilcīgi, jo katrs zars dažādos laikos zied atšķirīgi un nes atšķirīgus augļus. Otrkārt - vietas taupīšana, jo no viena koka iespējams iegūt 3-6 dažādu šķirņu ābolus. Kopšana ir tāda pati kā citām pundurābelēm, bet potēšanas vietas vēlams pastāvīgi marķēt ar krāsu. Laikam ritot, potēšanas vieta vairs nav redzama un, lai atzarošanas laikā netiktu nogriezta visa šķirne, palīdz šī marķēšana ar krāsu. Stādus iegādāsieties ar atzīmētām potēšanas vietām, tāpēc marķējums būs jāatjaunina katru gadu. Augsne - smilšmāls, viegls vai vidēja smaguma smilšmāls. Negrimst. Stādīšanas dziļums - sēklu potēšanas vietai jāpaliek virs zemes vismaz 5-8 cm. Augs 7 litru puķupodā.
Datu lapa
RažaVII
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Augļaugu sugasĀbeles
Izaug līdz3-4 m
Aukstā zon4
Augu iedalījumsAugļu koki

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri