Kods: 5050843724811

SKREJRITENIS EVO MOVE N GROOVE 329630

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

„Evo Move N Groove“ skrejritenis. Katram bērnam patiks šis stilīgais trīsriteņu skrejritenis ar inovatīvu stūrēšanas sistēmu. Tam ir divi 125 mm riteņi priekšpusē un viens 100 mm ritenītis aizmugurē, lai to varētu viegli manevrēt no kreisās uz labo pusi, izmantojot pagriežamos rokturus. Skrejriteņa roktura augstums ir 67 cm, tam ir ērti putuplasta rokturi, aizmugurējā bremze un noņemams rokturis ērtai glabāšanai. ABEC-5 gultņi. Maksimālais svars 20 kg. Skrejritenis ir piemērots bērniem no 2 gadu vecuma. Izmēri: 22,00 x 53,00 x 66,00 cm. Tā ir lieliska izvēle brīnišķīgai brīvā laika pavadīšanai!

Datu lapa
Preču zīmeEVO

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ŠĶILTAVAS 109634
+ +
Komplekta cena
1 510,98 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri