Kods: 0000001322002

JAPĀŅU ACĀLIJA KERMESINA

Azalea jap. Ker mesina

Ziedēšanas laiks


V-VI

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Kompakts, daļēji mūžzaļš augs, kas ziemā nomet dažas lapas. Miniatūra, lēni augoša acālijas forma. 10 gadu laikā tā izaug līdz 30-50 cm augsta un platumā nedaudz platāka. Ziedi 2-3 cm diametrā, spilgti, intensīvi rozā krāsā, koncentrēti lielās ziedkopās, bagātīgi zied, pārklāj pat lapas. Lapas ir mazas, zaļas. Tam nepieciešama skāba, caurlaidīga, auglīga un mitra augsne. Stādiet aizsargātā, daļēji saulainā vietā. Iztur līdz mīnuss 25–27 grādu salu. Ziemai nepieciešama mulčēšana. Saknes ir virspusējas, stādītas tādā pašā dziļumā, kādā auga podā, jāizvairās stādīt pārāk dziļi, pēc stādīšanas mulčēt. Pavasarī jāsargā no karstas, tiešas saules. Īpaši piemērots augs japāņu stila dārzam. Ar papildus laistīšanu var audzēt āra podos.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksV-VI
Platums1-1,5 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaRozā
Izaug līdz0,3-0,5 m
Aukstā zon6
TaipaC1
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ORGANISKAIS KOMPOSTS UNIVERSĀLAIS 30 L
+ +
Komplekta cena
33,91 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri